Vanliga frågor

 • Vad kostar en översättning/korrekturläsning?

  Det vanligaste är att du betalar per ord vid översättning, och per timme vid korrekturläsning. Priset är beroende av textens svårighetsgrad, språkkombinationen och leveranstiden. För att kunna ge ett exakt pris behöver vi få se texten du önskar få översatt.

   

 • Hur lång är leveranstiden?

  Leveranstiden för uppdraget bestäms alltid i samråd med kunden. Oavsett om det är riktigt bråttom eller inte, försöker vi alltid att hitta en lösning. Aspekter som kan påverka leveranstiden är till exempel textens svårighetsgrad och arbetets omfattning. Vid mer omfattande arbeten levererar vi gärna texter efter hand.

   

 • Vad gör jag om jag är missnöjd med översättningen?

  Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med översättningen. Om du är missnöjd med något i översättningen, till exempel val av termer och ord, stil eller flytet i texten, berätta det för oss, så gör vi vårt bästa för att lösa situationen på bästa tänkbara sätt i nära samarbete med dig.

 • Hur kan vi vara säkra på att översättningen är av bra kvalitet?

  Alla våra översättare har antingen en översättarutbildning, eller minst fem års erfarenhet av översättningar inom ämnesområdet. Under arbetets gång vill vi också gärna ha en dialog med dig som kund, eftersom det är du som kan din verksamhet bäst.

 • Kan vi få en provtext översatt innan vi bestämmer oss för att beställa?

  Vid alla översättningsuppdrag ingår en gratis provtext (på cirka 150 ord). Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med översättningen behöver du inte gå vidare med beställningen. Att du som kund är nöjd med texten är det viktigaste för oss.

 • När fakturerar ni?

  Vid mindre arbeten fakturerar vi efter avklarat uppdrag. I fråga om större beställningar eller löpande arbeten fakturerar vi månadsvis, om inget annat avtalats.

Kontakt

EA Translation

+358 400723735

© 2016 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode