För översättare

EA Translation håller på att utveckla sina översättningstjänster och söker därför flera duktiga medarbetare.

Varför jobba som frilansare för EA Translation?
EA Translation är ett litet, relativt nystartat företag med ett stort driv framåt mot expansion och utveckling. Vår litenhet gör att du som översättare enkelt får en personlig kontakt med oss i företaget. Vi vill ge våra översättare möjligheten att pröva sina vingar, och vi värnar om att du som översätter åt oss ska få möjligheten att vara var du vill i världen och ändå få bra betalt för jobbet du lägger ner. Vi är också mycket noga med att betala ut ersättningen i tid.  

Vilka förväntningar har vi på dig som översättare?

Som översättare för EA Translation ska du tillhandahålla översatta och granskade texter av mycket hög kvalitet som är färdiga att använda eller publicera. Det är viktigt att texterna ska vara språkligt, stilistiskt och facktekniskt korrekta med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. 

Vilka kompetenskrav ställer vi på våra översättare?
Du har en översättarutbildning, eller du har jobbat minst fem år inom det område du översätter ifrån och då haft ditt källspråk som arbetsspråk.

Vad behöver jag ha för tekniska kunskaper?
Vi prioriterar översättare som behärskar de vanligaste programvarorna, och är vana vid att arbeta med SDL Trados eller kompatibelt översättningsverktyg.

Behöver jag översätta till mitt modersmål?
Ja.

Hur får jag betalt?
För att utföra översättningsuppdrag för EA Translation så behöver du vara registrerad företagare med FO-nummer/F-Skattesedel.

Vilka språkkombinationer söker vi?
I första hand söker vi följande språkkombinationer, men är du intresserad av att översätta andra språk är du också välkommen att ta kontakt med oss.
Engelska - Svenska
Tyska - Svenska
Finska - Svenska

Behöver jag göra en provöversättning?
Ja, du behöver göra en obetald provöversättning på cirka 150 ord innan vi kan ta med dig i vårt register. Du behöver också vara beredd på att vissa kunder kräver en obetald kort provöversättning innan de godkänner dig som översättare.

Hur anmäler jag mig som översättare?
Skicka ditt CV, ett kort personligt brev och dina skatteuppgifter till info@ea-translation.com.

Välkommen med i vårt team!

 

Kontakt

EA Translation

+358 400723735

© 2016 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode